SWYPE KEYBOARD (ΦΩΝΗΤΙΚΉ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΗΣΗ)


Καλημέρα φίλοι μου.
Σήμερα θα αναπτύξουμε το θέμα μας Swype keyboard. Τί χρειαζόμαστε για την εγκατάσταση και πως λειτουργεί… Εδώ θα αναπτύξουμε το θέμα και θα το αναλύσουμε… Για αρχή χρειαζόμαστε έναν λογαριασμό Gmail για το Google Play… Μπαίνουμε λοιπόν μέσα και βρίσκουμε το: Swype keyboard. Υπάρχει σε trial έκδοση, δηλαδή δοκιμαστική για 30 ημέρες ή αλλιώς την αγοράζετε. Η τιμή του είναι στα 0,75 λεπτά… Τίποτα δηλαδή για τα πράγματα που κάνει… Να πούμε ότι το πρόγραμμα για να δουλέψει δυστυχώς θέλει ίντερνετ. Αλλιώς δουλεύει μόνο η γραφή και όχι η ομιλία στο πληκτρολόγιο… Τί κάνουμε με το πληκτρολόγιο που δεν κάνουν τα αλλά? Απλά του μιλάμε και αυτό γραφεί… Απλά πράγματα. Το ποσοστό επιτυχίας στην ομιλία αγγίζει το 90%-95%. Για να το δείτε κατεβάστε το δοκιμαστικά για 30 ημέρες και δείτε το… Απλά τα σπάει.
Δείτε το βιντεάκι Ποιο κάτω και θα καταλάβετε τι εννοώ…

Swype keyboard λοιπόν:
—————————————-
Το πρώτο πληκτρολόγιο που του μιλάς ελληνικά!
Ανακαλύπτοντας το Swype κατάλαβα τι πραγματικά μπορεί να κάνει ένα πληκτρολόγιο και πόσο μπορεί να μας βοηθήσει στην καθημερινή πληκτρολόγηση.

Τι κάνει όμως το Swype να ξεχωρίζει από τα άλλα πληκτρολόγια; Υποστηρίζει άριστα την ελληνική γλώσσα το οποίο σημαίνει ότι διαθέτει ελληνικό λεξικό, πρόβλεψη λέξεων, αυτόματο τονισμό αλλά το καλύτερο από όλα είναι ότι μας δίνει την δυνατότητα να υπαγορεύσουμε το κείμενό μας… στα ελληνικά!

Δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να γράψουμε SMS, email ή μηνύματα στο chat αρκεί να μιλάμε καθαρά και να μην έχει ιδιαίτερη φασαρία στο περιβάλλον μας.

Εκτός από αυτή την εξαιρετική λειτουργία όμως, το Swype διαθέτει επίσης:
όλους τους γνωστούς τρόπους πληκτρολόγησης, πατώντας ή σέρνοντας το δάχτυλό μας μία κοινή έκδοση για tablet και smartphone διάφορα μεγέθη πληκτρολογίου, μεταξύ των οποίων και ένα το οποίο μπορούμε να το τοποθετήσουμε όπου μας βολεύει
δυναμικό λεξικό το οποίο ενημερώνεται αυτόματα από εμάς και άλλους χρήστες
backup του προσωπικού μας λεξικού στο cloud
χειρονομίες (gestures) με τις οποίες μπορούμε να κάνουμε με ευκολία αντιγραφή, επικόλληση και άλλες τέτοιες χρήσιμες λειτουργίες.

Δεν υπάρχει λοιπόν κάτι παρόμοιο τουλάχιστον για την Ελλάδα και αν σκεφτόσαστε μία αγορά πληκτρολογίου, τώρα είναι η ώρα καθώς η εφαρμογή βρίσκεται σε προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Δε θα το μετανιώσετε!

Θα το βρείτε:
σε trial έκδοση για να το δοκιμάσετε, δωρεάν στο Play Store,
στην κανονική του έκδοση με 0,75€ επίσης στο Play

Πηγή των άνω στοιχείων:
http://www.doctorandroid.gr/2013/05/swype-keyboard-greek.html?m=1

Swype Keyboard...

image

image

3 σκέψεις σχετικά με το “SWYPE KEYBOARD (ΦΩΝΗΤΙΚΉ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΗΣΗ)

  1. Είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο για τα ελληνικά δεδομένα, δεδομένου ότι εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλά πληκτρολόγια με δυνατότητες…
    Για μένα, προσωπικά το καλύτερο του είδους του…

    Υπέρ: Φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά.

    Κατά: θέλει ιντερνέτ για να δουλέψει το φωνητικό μέρος.

    Μου αρέσει!

Ευχαριστούμε για το σχόλιό σου...