Samsung Galaxy S6: Προβλέψεις για 50 εκατομμύρια πωλήσεις το 2015…


Από την στιγμή που η Samsung δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα πληροφορίες για τις πωλήσεις των τελευταίων ναυαρχίδων της, υπάρχουν αρκετές φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Η εταιρεία διέψευσε μία από αυτές πρόσφατα, η οποία έλεγε ότι οι πωλήσεις δεν πάνε και τόσο καλά, λέγοντας ότι οι πωλήσεις φτάνουν τους εσωτερικούς στόχους της Samsung.

Σήμερα η εταιρεία ερευνών Counterpoint Research έδωσε στην δημοσιότητα νέα πρόβλεψη, σύμφωνα με την οποία η Samsung θα καταφέρει να πουλήσει μέσα στο 2015 50 εκατομμύρια Samsung Galaxy S6 καιSamsung Galaxy S6 Edge. Ο ίδιος αριθμός έχει προβλεφθεί από αρκετούς αναλυτές στο παρελθόν, αλλά υπάρχουν και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις που αναφέρουν έναν αριθμό γύρω στα 70 εκατομμύρια για το 2015.

Αν η πρόβλεψη για τα 50 εκατομμύρια είναι σωστή, θα ανεβάσει τον πήχη για την σειρά Galaxy S, αν και αυτός ο αριθμός δεν θα είναι αρκετός για να ξεπεράσει τον συνολικό αριθμό iPhone που θα πουλήσει η Apple μέχρι το τέλος του χρόνου.

Τα τελευταία Galaxy S6 και S6 Edge της Samsung έχουν θετική αποδοχή σε κριτικές και φαίνεται να τα πηγαίνουν αρκετά καλά με τις πωλήσεις, αν και περιμένουμε τα επίσημα νούμερα από την Samsung για επιβεβαίωση. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει αύριο στο Samsung Investors Forum 2015, το οποίο διοργανώνεται στην Σεούλ.

πηγή πληροφοριών :
Galaxy S6 και οι πωλήσεις από το Techblog μόνο…

image

Ευχαριστούμε για το σχόλιό σου...